شیشه سکوریت و عوامل موثر در قیمت شیشه سکوریت

تاریخ ارسال : 1401/04/14

شیشه سکوریت از شیشه های بسیار پر فروش در قزوین می باشد که می توان از آن ها در مواردی چون شیشه ی بانک ها شیشه ی گازها، و بسیاری شیشه های دیگر کاربرد دارد. شیشه سکوریت را می توان با بهترین قیمت و کیفیت از نوین الماس خریداری کنید. شیشه سکوریت یا به زبانی دیگر شیشه نشکن بسیار حساس می باشد و از مقاوم ترین شیشه های موجود در بازار است.شیشه های سکوریت از انواع شیشه های محکم و بسیار مقاوم می باشند که در سال های اخیر در ساختمان های مختلف، کاربرد فراوانی پیدا کرده اند.

شیشه های سکوریت از انواع شیشه های محکم و بسیار مقاوم می باشند که در سال های اخیر در ساختمان های مختلف، کاربرد فراوانی پیدا کرده اند.

شیشه سکوریت چیست؟

شیشه های سکوریت نسبت به شیشه های معمولی تا بیش از 5 برابر مقاوم ترند و در زمان شکستن، به قطعات ریز و بدون خطر تبدیل می شوند.

تاریخچه شیشه سکوریت:

در سال 1640 میلادی پرنس راپرکر، شیمیدان انگلیسی در یک فرایند ویژه، از آب برای خنک کردن شیشه تازه از کوره بیرون آمده استفاده کرد که در ادامه متوجه بالا رفتن مقاومت شیشه شد. در حدود 2 قرن بعد، شیمیدان فرانسوی، ادوار بندیکس با بهره گیری از یک فرایند مشابه، نوعی از  شیشه ها را ایجاد کرد که مقاومت بالایی داشت. این شیشه در دمای بالا، مقاومت خوبی را از خود نشان میداد. این شیمیدان فرانسوی، با ارتقا و بهبود این فرایند به نتایج بسیار مهمی دست  یافت. شیشه های سکوریت ساختمانی که امروزه در انواع و ابعاد متنوعی در بازار موجود می باشد، نتیجه تحقیقات این دانشمند می باشد.
در ایران نیز برای اولین بار در حدود 45 سال پیش، شیشه سکوریت توسط کارخانجات شیشه میرال تولید شد. به همین خاطر، برخی به این شیشه ها، شیشه میرال نیز می گویند.

نحوه ساخت شیشه سکوریت:

تفاوت اصلی شیشه های سکوریت نشکن با شیشه های معمولی، در نحوه ساختن آن ها می باشد. برای ساخت شیشه سکوریت، ابتدا شیشه خام وارد کوره ای با دمای حدود 700 درجه می شوند، سپس در ادامه به سرعت، این شیشه ها خنک می شوند. حاصل این فرایند، شیشه های سکوریت می باشد.

مزایای استفاده از شیشه سکوریت:

همان طور که گفته شد، مهم ترین مزیت شیشه های سکوریت، ضربه ناپذیری یا به زبانی ساده تر عدم شکست کامل و جزئی آن ها در برابر شکستگی هاست. این شیشه ها در برابر شکستگی هایی که بر اثر گرما و سرما نیز ایجاد می شوند بسیار مقاوم هستند و در زمان شکستگی به قطعات ریزی تبدیل می شوند که همانند شیشه های معمولی، تیز و برنده نخواهند بود و خطری برای افراد نخواهند داشت.

مقایسه شیشه معمولی و شیشه سکوریت:

شیشه های سکوریت و معمولی هر دو از مواد اولیه یکسانی تولید شده اند و تفاوت آن ها در فرایند تولیدشان می باشد. علاوه بر این، در برخی فاکتور ها تفاوت هایی با یکدیگر دارند که در زیر به ذکر آن ها می پردازیم:
مقاومت و استحکام : مقاومت و استحکام بالای شیشه های سکوریت، موضوعی است که تا به این جا چندین بار تاکید شده است و هم چنان می توان گفت به این علت می باشد که در بسیاری از مکان های خاص اعم از شیشه صرافی ها، شیشه بانک ها، طلا فروشی ها و... از این نوع شیشه استفاده و نصب می شود.
امکان برش زدن : شیشه های معمولی این امکان را دارند که در اندازه های دلخواه برش بزنید و در نقاط  مختلف مورد استفاده قرار دهید اما شیشه های سکوریت با توجه به مقاومت بالایشان این امکان را ندارند و می  بایست محصولات را در اندازه های مورد نظر سفارش داد و کلیه تغییرات را قبل از سکوریت شدن بر روی آن ها اعمال کرد. 
وزن : شاید این طور به نظر برسد که وزن شیشه های سکوریت از شیشه های معمولی با ضخامت یکسان بیشتر باشد اما این تفکری کاملا اشتباه است و وزن هر دو کاملا یکسان است.
قیمت : با توجه به فرایند های خاصی که برای  تولید شیشه های سکوریت استفاده می شود، مسلم است که قیمت این شیشه ها در مقایسه با شیشه های معمولی بیشتر باشد. 
شفافیت : با توجه به این که هر دو نوع شیشه از مواد اولیه یکسانی ساخته می شوند، انتظار می رود که شفافیت هر دو شیشه نیز در یک اندازه باشد.
ضخامت : شیشه های سکوریت، در همان ضخامتی که شیشه های معمولی قبل از فرایند سکوریت شدن دارد، می مانند و تنها عمل سکوریت شدن بر روی آن صورت گرفته و ویژگی ها و خواص خاصی را به خود می گیرند.

برش شیشه سکوریت:

همانطور که گفته شد؛ امکان برش شیشه های سکوریت همانند شیشه های معمولی وجود ندارد و برش های مورد نیاز این شیشه در کارخانه انجام می شود. در واقع، قبل از این که شیشه وارد فرایند حرارتی شود، می بایست کلیه برش های مورد نظر بر روی آن انجام شود.
بنابراین در پروژه هایی که قرار است این شیشه ها مورد استفاده قرار بگیرند، ابتدا می بایست نصاب های متخصص، با دقت بسیار بالا اندازه ها را مشخص کنند و به کارخانه ارسال نمایند تا شیشه ها در اندازه های گفته شده تهیه شوند. دقت در اندازه گیری شیشه ها، اهمیت بسیار بالایی دارد چرا که در صورت اندازه گیری اشتباه، امکان برش مجدد شیشه بعد از فرایند تولید به هیچ عنوان وجود ندارد. برای دریافت لیست قیمت شیشه سکوریت کلیک کنید.

ضخامت شیشه سکوریت:

شیشه های سکوریت در ضخامت های مختلفی تولید می شوند. هرچه میزان ضخامت بیشتر باشد، میزان مقاومت و تحمل شیشه نیز بیشتر می شود. ضخامت شیشه سکوریت از 4 میلی متر تا 19 میلی متر متفاوت است. بیشترین ضخامتی که در بسیاری از موارد مورد استفاده قرار می گیرد  8 تا 10 میلی متر می باشد. 
ضخامت های بالاتر بیشتر در مواردی نظیر شیشه بخاری و شومینه، استفاده های صنعتی، گاز، هود،  و ضخامت های پایین تر در مواردی همچون بالکن، پارتیشن بندی، درب ها و غیره مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربردهای شیشه سکوریت:

شیشه سکوریت در مواردی که ایمنی، اهمیت بالایی دارد به شدت مورد استفاده قرار می گیرند. این شیشه ها بیشتر در صنعت ساختمان کاربرد داشته و نصب می شود.
در ساختمان های مختلف از شیشه های سکوریت در ساخت درب ها، نرده های شیشه ای، راه پله، شیشه های جان پناه، شیشه دور دوشی حمام، تراس  شیشه ای، بالکن، پارتیشن بندی، ویترین و غیره استفاده می شود. علاوه بر موارد ساختمانی، در صنایع دیگری نظیر خودرو سازی، لوازم خانگی و غیره نیز مورد استفاده قرار می گیرند. 
انواع شیشه سکوریت:

شیشه سکوریت رفلکس:

همانطور که گفته شد شیشه های سکوریت انواع مختلفی دارند. یکی از پرکاربردترین آن ها، شیشه سکوریت رفلکس می باشد. شیشه سکوریت رفلکس برای بهره مندی بیشتر از نور آفتاب مورد استفاده قرار می گیرد. این شیشه در نمای ساختمان ها نیز نمای زیبایی ایجاد می کند.

شیشه سکوریت رنگی:

شیشه سکوریت معمولا در رنگ های سفید، برنز، دودی، آبی و برفی تولید می شوند.
نکته ی قابل توجه این است که بر روی شیشه های سکوریت نیز می توان طرح های مختلفی را چاپ کرد. به طور مثال در شرکت ها و ادارات مختلف می توان لوگو شرکت و یا سایر طرح ها را بر روی آن ها حکاکی کرد. طراحی لوگو بر روی شیشه های سکوریت طی فرایند های خاص و به صورت سفارشی انجام می شود. 

خرید شیشه سکوریت با کیفیت:

در هنگام خرید شیشه سکوریت، با در نظر داشتن یک سری نکات می توان یک محصول با کیفیت را انتخاب نمود. در ادامه برخی از این نکات را ذکر می کنیم. 
•    شیشه سکوریت با کیفیت،، می بایست دارای علامت استاندارد باشد. داشتن گواهینامه های فنی بین الملی نیز مزیت به شمار می آید.
•    یک شیشه سکوریت با کیفیت می بایست هیچگونه موجی بر روی سطح خود نداشته باشد. در واقع، زمانی که از رو به رو، به شیشه نگاه می کنید، نباید خمیدگی بر روی آن مشاهده کنید. 
•    در برش ها و سوراخ کاری ها نباید لپ پریدگی و شکستگی زیادی وجود داشته باشد.
•    در شیشه نباید تاب وجود داشته باشد.
•    شیشه های سکوریت استاندارد باید توان تحمل 40 کیلوگرم وزن در ابعاد 10 سانتی متر داشته باشند. 
•    ابعاد شیشه دریافتی بعد از سفارش می بایست دقیقا برابر با ابعادی باشد که شما برای کارخانه ارسال  کرده بودید. 
قیمت شیشه سکوریت و عوامل تاثیر گذار بر آن:
1. قیمت تمام شده شیشه سکوریت از شیشه های معمولی بیشتر است و عوامل زیادی بر روی این قیمت تاثیر گذار می باشند.
2. بسیاری از کارخانه ها، شیشه های تولیدی خود را با ضمانت عرضه می کنند. مدت زمان این ضمانت، از عوامل مهم تاثیر گذار در قیمت می باشد. 
3. عامل مهم دیگر در قیمت شیشه سکوریت، رنگ و ابعاد درخواستی است. مسلما هر چه ابعاد درخواستی  مشتری بیشتر باشد، قیمت نیز بالاتر  می رود. برخی از رنگ های شیشه سکوریت نیز قیمت بالاتری نسبت به بقیه دارند. 

حتما در خرید و نصب شیشه سکوریت توجه داشته باشید که:

در پایان توصیه می کنیم برای خرید و نصب شیشه های با کیفیت به سراغ افراد متخصص و معتبر بروید تا بتوانید بدون هیچ مشکلی از این شیشه ها استفاده کنید.
شیشه های سکوریت از لحاظ ایمنی اهمیت بالایی دارند و همواره باید به دنبال بهترین و باکیفیت ترین نوع آن ها بود.
شرکت نوین الماس با سال ها تجربه در عرصه فروش انواع شیشه های ساختمانی، آماده عرضه انواع شیشه های فلوت، شیشه های شیت در ابعاد متنوع، شیشه های لمینت، شیشه های سندبلاست، انواع طرح های مشجر، انواع طرح های سندبلاست، شیشه های مشجر برفی، شیشه های رنگی متنوع و با کیفیت در قمیتی بسیار مناسب، شیشه های دوجداره و بسیاری شیشه های دیگر با بهترین کیفیت به مشتریان می باشد.

آشنایی با انواع شیشه ساختمانی و ملزومات صنعت شیشه

در این وبلاگ سعی داریم مطالبی در جهت آشنایی با انواع شیشه های ساختمانی، معیارهای قیمت شیشه فلوت، ابزار و مصالح شیشه های ساختمانی مطالبی را به شما ارائه دهیم.

زهرا اله بخشی

نویسنده

6

مقاله

1401/04/14

تاریخ ایجاد